Stiri
Caută avocat
Caută avocat după nume
Afişare avocaţi după localitate
 

Lumea justitiei
Lumea justiţiei
Stiri
Arhiva anunturi
BAROURILE MEMBRE UNBR Vă transmitem atașat următoarele HOTĂRÂRI adoptate de Congresul Avocaților, 06 – 07 iunie 2019
Către,BAROURILE MEMBRE UNBRVă transmitem atașat următoarele HOTĂRÂRI adoptate de Congresul Avocaților, 06 – 07 iunie 2019:

– Hotărârea nr. 09 a Congresului avocaților prin care se mandatează Consiliul UNBR să analizeze și să fundamenteze din punct de vedere economic și juridic posibilitatea înființării Casei Centrale de Credit și Ajutor a Avocaților (DOCX / PDF)

– Hotărârea nr. 10 a Congresului avocaților prin care se mandatează Consiliul UNBR să aprobe rectificări ale bugetului de venituri și cheltuieli al UNBR pentru 2019, prin transferul de sume între capitolele bugetului (DOCX / PDF)

– Hotărârea nr. 11 a Congresului avocaților privind propunerile făcute în cadrul dezbaterilor Congresului, precum și materialele scrise transmise Congresului de delegații care au propus adoptarea de hotărâri, rezoluții, apeluri privitoare la modificarea directă de către Congres a unor acte cu caracter infra-parlamentar care intră în competența acestuia, dar și cu privire la modificarea/ completarea unor acte normative (DOCX / PDF)Cu aleasă considerație,

Sandu Gherasim
Publicat: 2019-06-25
Către: Toate Barourile Doamnei/domnului decan Potrivit rezoluției, vă remitem atașat punctul de vedere al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, ca răspuns la solicitarea Departamentului de Coordonare a Asisten
Către:

Toate Barourile

Doamnei/domnului decanPotrivit rezoluției, vă remitem atașat punctul de vedere al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, ca răspuns la solicitarea Departamentului de Coordonare a Asistenței Judiciare din cadrul UNBR, referitor la aplicarea și interpretarea Protocolul tripartit privind remunerațiile acordate pentru prestațiile avocațiale din oficiu în ce privește curatela.

Cu deosebită considerație,

Daniel Cismaru
Publicat: 2019-06-12
HOTĂRÂRI adoptate de Congresul Avocaților, 06 – 07 iunie 2019 și Consiliul UNBR din 07 iunie 2019 privind alegerea organelor profesiei
HOTĂRÂRI adoptate de Congresul Avocaților, 06 – 07 iunie 2019 și Consiliul UNBR din 07 iunie 2019 privind alegerea organelor profesiei:Hotărâri ale Congresului privind alegerea organelor de conducere ale UNBR:- Hotărârea nr. 04 a Congresului avocaților privind alegerea Comisiei centrale de cenzori a Uniunii Naţionale a Barourilor din România (DOCX / PDF)

- Hotărârea nr. 05 a Congresului avocaților privind constituirea Comisiei Centrale de Disciplină (DOCX / PDF)

- Hotărârea nr. 06 a Congresului avocaților privind alegerea Consiliului Uniunii Naționale a Barourilor din România (DOCX / PDF)Hotărâri ale Consiliului Uniunii privind alegerea organelor de conducere ale UNBR:- Hotărârea Consiliului UNBR nr. 1 din 07 iunie 2019 privind alegerea Preşedintelui Uniunii Naţionale a Barourilor din România (DOCX / PDF)

- Hotărârea Consiliului UNBR nr. 2 din 07 iunie 2019 privind alegerea vicepreşedinţilor Uniunii Naţionale a Barourilor din România (DOCX / PDF)

- Hotărârea Consiliului UNBR nr. 3 din 07 iunie 2019 privind alegerea membrilor Comisiei permanente a Uniunii Naţionale a Barourilor din România (DOCX / PDF)Cu aleasă considerație,

Sandu Gherasim
Publicat: 2019-06-12
Serviciul de asistenţă judiciară de la nivelul Baroului Alba
Hotărâri
Serviciul de asistenţă judiciară Alba Iulia
Serviciul de asistenţă judiciară Aiud
Serviciul de asistenţă judiciară Blaj
Serviciul de asistenţă judiciară Câmpeni
Serviciul de asistenţă judiciară Sebeş
Baroul Alba, adresa str. Teilor, nr. 15,
Alba Iulia, Judetul Alba, cod fiscal 4331589
E-mail: office@barou-alba.ro