Stiri
Caută avocat
Caută avocat după nume
Afişare avocaţi după localitate
 

Lumea justitiei
Lumea justiţiei
Stiri
Anunt solicitat
BAROURILE MEMBRE UNBR Vă transmitem atașat următoarele HOTĂRÂRI adoptate de Congresul Avocaților, 06 – 07 iunie 2019
Către,BAROURILE MEMBRE UNBRVă transmitem atașat următoarele HOTĂRÂRI adoptate de Congresul Avocaților, 06 – 07 iunie 2019:

– Hotărârea nr. 09 a Congresului avocaților prin care se mandatează Consiliul UNBR să analizeze și să fundamenteze din punct de vedere economic și juridic posibilitatea înființării Casei Centrale de Credit și Ajutor a Avocaților (DOCX / PDF)

– Hotărârea nr. 10 a Congresului avocaților prin care se mandatează Consiliul UNBR să aprobe rectificări ale bugetului de venituri și cheltuieli al UNBR pentru 2019, prin transferul de sume între capitolele bugetului (DOCX / PDF)

– Hotărârea nr. 11 a Congresului avocaților privind propunerile făcute în cadrul dezbaterilor Congresului, precum și materialele scrise transmise Congresului de delegații care au propus adoptarea de hotărâri, rezoluții, apeluri privitoare la modificarea directă de către Congres a unor acte cu caracter infra-parlamentar care intră în competența acestuia, dar și cu privire la modificarea/ completarea unor acte normative (DOCX / PDF)Cu aleasă considerație,

Sandu Gherasim
Publicat: 2019-06-25
Serviciul de asistenţă judiciară de la nivelul Baroului Alba
Hotărâri
Serviciul de asistenţă judiciară Alba Iulia
Serviciul de asistenţă judiciară Aiud
Serviciul de asistenţă judiciară Blaj
Serviciul de asistenţă judiciară Câmpeni
Serviciul de asistenţă judiciară Sebeş
Baroul Alba, adresa str. Teilor, nr. 15,
Alba Iulia, Judetul Alba, cod fiscal 4331589
E-mail: office@barou-alba.ro